Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Kredietunie Westland financiële partner van De Pitch

Kredietunie Westland wordt de nieuwe financiële partner van het televisieprogramma De Pitch, welke in het nieuwe jaar wordt uitgezonden op WOS TV. Het programma dat is bedoeld voor ondernemers en startende ondernemers, sluit goed aan bij de doelstelling van Kredietunie Westland. Namelijk het verstrekken van krediet aan ondernemers en dit eenvoudiger maken.


Toegankelijk maken financieringen
Het televisieprogramma is bedoeld voor ondernemers en startende ondernemers in de regio Westland. Het doel is om financieringen toegankelijk te maken en het ondernemerschap te stimuleren. Dit kan via crowdfunding, door samenwerking met de bank en nu ook via Kredietunie Westland. “Een dergelijke samenwerking met De Pitch is een logische stap voor Kredietunie Westland. Het programma laat zien dat je als (startende) ondernemer tegenwoordig op meerdere manieren aan financiering kunt komen voor het verwezenlijken van jouw idee. Kredietunie Westland stelt via een gemeenschappelijke kas geldmiddelen ter beschikking voor MKB-ondernemers in de regio Westland. De doelgroep waar ook De Pitch zich op richt”, aldus voorzitter Evert van Malkenhorst.

Alternatieve vormen van krediet
De behoefte naar alternatieve toegang tot krediet voor MKB ondernemers is groot. Er worden zelfs serieuze problemen bij de financiering van het MKB verwacht, zodra de economie verder aantrekt. Kredietunie Westland helpt MKB ondernemers met kredietaanvragen tot maximaal EUR 250.000 per individueel geval. Televisieprogramma De Pitch zorgt op een moderne manier voor een podium voor ondernemers om aan geld te komen.