Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Televisieprogramma ‘De Pitch’ komt terug met tweede seizoen

Na het succes van het eerste seizoen van het televisieprogramma De Pitch, is 6 september jl. het startsein gegeven voor een nieuw seizoen. Het tweede seizoen van De Pitch bestaat uit 6 afleveringen en wordt in 2016 opgenomen en uitgezonden op WOS TV. Het programma is bedoeld voor ondernemers en startende ondernemers. Het doel is om verschillende financieringen toegankelijk te maken en het ondernemerschap te stimuleren. Dit kan via crowdfunding of door samenwerking met andere financiële partners. Ook dit jaar zit Evert van Malkenhorst sr. weer in de jury en is Kredietunie Westland weer partner van het succesvolle Westlandse televisieprogramma.

Meedoen?
Indien u interesse heeft om mee te doen aan het programma kunt u zich aanmelden via www.wos.nl/pitch. Behalve de mogelijkheid om uw krediet te verkrijgen krijgt uw plan ook volop aandacht in de regionale media door de gehele campagne rondom het programma.

Doel
In De Pitch is elke week een nieuwe kandidaat te zien die op zoek is naar kapitaal om zijn/haar droom te verwezenlijken. Een nieuw pand, een verbouwing of verhuizing of om een nieuw bedrijf te starten of een product in de markt te zetten. De deelnemer presenteert zijn idee aan de jury die ook dit jaar bestaat uit Henk Salome (MKB Westland), Evert van Malkenhorst sr. (Kredietunie Westland), Monique van Holstein (Kapitaal Op Maat) en Aad Kester (Ruitenburg adviseurs & accountants).

Direct na het televisieprogramma kan iedereen investeren in de plannen door middel van crowdfunding.

Samenwerking
Het programma is een samenwerking tussen Kapitaal op Maat, Ruitenburg adviseurs & accountants, MKB Westland, Kredietunie Westland, Rabobank Westland, Westland Partners Notarissen & Advocaten, Malkenhorst Makelaars, Uitgeverij West Media, WOS Media en Spontaan Communicatie & Organisatie. Het doel van deze partijen is het toegankelijk maken van financieringen, de verschillende financieringsvormen laten zien en het ondernemerschap in Westland en omgeving te stimuleren. Want het Westland bruist van de innovatie ideeën en ondernemerschap!