Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Kredietunie Westland helpt collega-ondernemers

Ondernemers helpen ondernemers. Dat is de gedachte achter Kredietunie Westland, een splinternieuw initiatief dat de financieringsmogelijkheden voor het midden- en kleinbedrijf buiten de banken om vergroot. “Ondernemers die krediet vragen, krijgen er ook meteen een coach bij. Dat vergroot alleen maar de kans op succesvol ondernemen”, zegt voorzitter Evert van Malkenhorst.

De Westlandse economie versterken en de werkgelegenheid in de regio bevorderen. De in december 2015 opgerichte Kredietunie Westland wil van grote ondersteuning zjin voor het ondernemerschap in de elf kernen van de gemeente Westland. Deze zomer krijgen de eerste ondernemers een krediet verstrekt uit de kas van de splinternieuwe Kredietunie Westland.

Lees het gehele artikel dat in augustus 2016 is verschenen in Westland in Business hier: http://www.westland.edities.nl/2016/#60-61.