Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Flinke stappen gezet door Kredietunie Westland

Kredietunie Westland, een initiatief van o.a. MKB Westland en VNO-NCW Westland-Delfland, bestaat alweer ruim 1,5 jaar. In deze periode zijn er flinke stappen gezet. Diverse investeerders en coaches zijn aangetrokken en een aantal Westlandse ondernemers hebben een aanvraag tot geldverstrekking gedaan. Rabobank Westland, het MKB financieringsfonds, MKB Westland en VNO-NCW West hebben de opstartfase van Kredietunie Westland mogelijk gemaakt. De kredietunie is inmiddels zover, dat de eerste kredietaanvraag per 1 mei jl. is uitbetaald.

Evert van Malkenhorst, voorzitter van Kredietunie Westland is trots op wat de kredietunie de afgelopen maanden heeft neerzet. “We zijn druk bezig geweest met het opstellen van een uitgebreid businessplan, het vaststellen van het financieringsbeleid en het geven van presentaties bij o.a. de leden van VNO-NCW Westland-Midden-Delfland, Rabobank Westland en VVD-Westland. Ook hebben meegewerkt aan een zeer interessante workshop over alternatieve vormen van financiering, georganiseerd door MKB Westland en hebben we diverse communicatiemiddelen laten ontwikkelen, zoals een duidelijke website en brochure. Maar we zijn ook actief op de social media kanalen LinkedIn en Twitter.”

Lees het hele artikel over de stappen die Kredietunie Westland heeft gezet de afgelopen tijd in het MKB Westland Streamer magazine, editie 3 van 2017.