Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Eerste Algemene Ledenvergadering Kredietunie Westland goed bezocht

Donderdag 20 april jl. vond de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats van Kredietunie Westland. De ALV, onder leiding van de voorzitter Evert van Malkenhorst, was goed bezocht. Ruim 30 personen waren aanwezig bij Westland Partners voor de vergadering.

Niet alleen leden van Kredietunie Westland, maar ook coaches, geïnteresseerden en relaties waren deze avond aanwezig. De eerste jaarrekening (over de periode vanaf oprichting in december 2015 tot en met 31 december 2016) van de kredietunie werd vastgesteld en goedgekeurd.

Tevens zijn de leden van de raad van advies bekend gemaakt. De raad van advies gaat het bestuur gevraagd en ongevraagd van advies voorzien en bestaat uit Martien van der Valk, Willem van Mierlo en Irene Borgdorff.

Joost Verheijen, projectleider van Kredietunie Westland tijdens de opstartfase, nam officieel afscheid. De opstartfase is afgerond, waardoor de taak van Joost is komen te vervallen.

Eerste financieringsaanvraag uitbetalen
Tijdens de ALV is ook gemeld dat per 1 mei de eerste financieringsaanvraag wordt uitbetaald. Er liggen nog meer aanvragen, welke de komende periode worden beoordeeld. Naast kredietaanvragen, is Kredietunie Westland ook nog steeds op zoek naar leden die gevestigd zijn in of een binding hebben met de regio Westland. Leden die bijvoorbeeld ondernemer zijn of zijn geweest en bereid zijn om collega-ondernemers te helpen met financiering en/of coaching.

Meer weten over Kredietunie Westland?
Dat kan! Kredietunie Westland komt graag langs om een presentatie te geven, te informeren en/of al uw vragen te beantwoorden.