Bestuur

Het bestuur van Kredietunie Westland bestaat uit een voorzitter/penningmeester, een secretaris en een algemeen bestuurslid en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid en het toezien op de dagelijkse gang van zaken.

 

 

 


Aad Kester, voorzitter/penningmeester

Aad is een geboren en getogen Westlander. Vanwege zijn geboorte-afkomst heeft hij een grote affiniteit met de tuinbouwsector. Na een 10 jarig dienstverband bij een bankinstelling is hij inmiddels alweer 30 jaar als ondernemer/accountant werkzaam en adviseert hij MKB-bedrijven. Via de kredietunie wil Aad ondernemers ondersteunen om hun doel te bereiken.
aad@kredietuniewestland.nl

 

 

 


Pieter Hoogerbrugge, secretaris

Pieter is geboren en getogen in het Westlandse dorp De Lier. In het dagelijks leven is Pieter accountant met een focus op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Als accountant is het zoeken, zien en leggen van (financiële)verbanden erg belangrijk!
pieter@kredietuniewestland.nl

 

 

 


Cees van Veldhoven, algemeen bestuurslid

Cees is een Westlander, congruent en met een gedreven ondernemers mentaliteit. Kennis absorberen en delen is voor Cees de drive om succesvol te zijn en te blijven. Een goed plan slaagt altijd maar alleen wanneer mensen eraan gaan meewerken!
cees@kredietuniewestland.nl